Vi erbjuder solceller som tar dig ett steg närmare framtiden

Janilco AB vill vara ett företag som utvecklar samhället och vi vill vara med och bygga framtiden för vår unga generation och som ett led i den resan erbjuder vi leverans, installation, service och underhåll av solceller för att kunna ta våra kunder ett steg närmare framtiden. Från vår bas i Hägersten i Stockholm jobbar vi ständigt med att uppmuntra våra kunder till att ha modet att installera solceller i sitt hem. Tack vare vår långa erfarenhet, gedigna kunskap och pålitliga samarbetspartners kan vi erbjuda produkter som sticker ut på marknaden och som kan ge dig allt det där fina som du läser att en installation av solceller medför. Solceller är en investering i sig och kostnaden är inget som ska stickas under stolen med men du kommer efter en tid att ha betalat av din egen investering och kommer efter den tiden bara att tjäna på elen som dina solceller producerar.

Våra solpaneler är marknadens absolut bästa

Ralos Eco är ett finsk företag som har en lång erfarenhet inom produktion och utveckling av solceller och den tekniken som finns runtomkring i syfte att optimera och förbättra för dig som användare. Mikroomvandlare är en snabbansluten elektrisk enhet som används i syfte att omvandla den likström som produceras i solpanelen till växelström. Enheten kan kombineras med andra likvärdiga funktioner för att bygga ett bredare och mer högeffektivt system. Ralos All Black system är har en effektivitet på över 20% och en relativ effektiv över över 96% vilket efter många beprövade tester visat sig vara marknadens absolut bästa. För oss är tryggheten alltid vår högsta prioritet och därför är vi otroligt glada över att kunna berätta att Ralos paneler har en väldigt låg strålningsintensitet i syfte att göra det tryggt och säkert för dig som kund.

För att kunna skapa hållbar solenergi krävs säkra, effektiva och relativt underhållsfria solkraftsanläggningar och Ralos solkraftverk har visat sig vara ett av dem om inte det absolut säkraste. Vid ett eventuellt elbortfall är det endast en 50 volts likspänning kvar på taket vilket medför en otroligt låg om nästan inte obefintlig brandrisk. Systemets växelriktare har även ett överspänningsskydd på 6000 volt vilket gör hela trygghetsapareten som sätts igång vid fel klart överlägsen mot andra jämförbara produkter. Hembatterier gör att du via ditt elbolag kan sälja el som du får över vilket gör att din investering ger ytterligare avkastning som i sin tur kan skynda på processen för att gå med vinst på din solenergi.

Solpaneler är en investering men vi vill mena att det är en nödvändig sådan om vi på allvar vill bygga en bättre värld för vår framtida generation och vi hoppas att du som läser det här vill vara med på den resan. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare mot en bättre framtid!