Altanbyggare till er tjänst

Vill ni bygga altan eller bygga uterum – vi hjälper er!

Välkommen till Janilco AB – vi erbjuder tjänster inom mark, bygg och montering samt byggstädning i hela landet med fokus runt om Stockholm med omnejd. Ett vanligt och populärt byggprojekt som man kan anlita oss för är att bygga altan. En fin och härlig altan blir en uppskattad plats i hemmet och dessutom något som höjer värdet på er bostad.

När ni anlitar oss kan ni vara trygga med att vi har lång erfarenhet och bred kompetens som försäkrar att jobbet blir professionellt och noggrant utfört. Bygga altan är något som vi kan, så oavsett om ni har en färdig idé och ritning eller vill använda er av våra råd och expertis redan i uppstarten av processen så ser vi fram emot att förverkliga era byggplaner. Er nya altan blir något att njuta av under lång tid framöver!

Inglasad altan

Ett alternativ till altan med staket är att bygga en inglasad altan, det blir som ett extra rum eller utbyggnad som ger en trivsam plats att vara på. Något som många tycker om med just inglasad altan eller uterum är att det blir något mittemellan utomhus och inomhus. Du sitter inne men det känns nästan som ute på grund av stora fönster och ljusinsläppet samtidigt som du har utsikt.

Här finns alternativ för isolering och uppvärmning om du vill kunna utnyttja din inglasade altan även om vintern när det är kyligare utomhus. En inglasad altan blir verkligen som ett extra vardagsrum så kontakta oss redan idag och låt våra skickliga altanbyggare förverkliga er vision. Ring, maila eller fyll i vårt kontaktformulär för snabb återkoppling och är ni redo för offert så får ni det konstadsfritt av oss. Varmt välkommen till oss på Janilco AB!

Altan staket

Till altan behövs ofta ett staket och där vet vi vad som krävs för att det ska bli både säkert, snyggt och hållbart. Staket finns i många olika utföranden och vi är måna om att ni ska bli nöjda med både komfort och design. Vårt team är kunniga altanbyggare med allt vad det innebär så ni kan lämna hantverksjobbet till oss. Kommunikation är också en viktig sak under processens gång, från uppstart till färdigställt byggprojekt och det tror vi är en av anledningarna till att vi har många nöjda kunder. Kika gärna in på vår hemsida eller vår instagramprofil för att se bildreferenser från tidigare projekt.